درباره وبلاگ


خوش آمدید


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2209
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 2212
بازدید ماه : 2273
بازدید کل : 54808
تعداد مطالب : 157
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


Multimedia Computer Training
اموزش چند رسانه ای کامپیوتر

بهبودهای امنیتی که ویندوز ۸.۱ به کامپیوترها خواهد آورد

بهبودهای امنیتی که ویندوز ۸.۱ به کامپیوترها خواهد آورد

 
با معرفی ویندوز ۸.۱ آنجه بیشتر مورد توجه قرار گرفت تغییرات ظاهری بود ولی در زیر پوسته رویی٬ تغییرات زیادی هم در زمینه امنیت مرور وب٬ به اشتراک گذاری داده ها٬ و دستگاه های مورد استفاده صورت گرفته است.


ادامه مطلب ...


فرصت یک ساله تا پایان عمر ویندوز ایکس پی


 

 

اگر همچنان از ویندوز ایکس پی استفاده می کنید، باید کم کم به وقت مهاجرت باشید. چرا که ۱۹ فروردین ۱۳۹۳ آخرین روزی است که از این سیستم عامل پشتیبانی خواهد شد و بعد از آن زمان مایکروسافت دیگر به روز رسانی های امنیتی را برای ویندوز XP ارایه نخواهد کرد. 

جالب است که در حال حاضر ویندوز ایکس پی حدود ۳۹ درصد از کاربران سیستم عامل دسکتاپ را به خود اختصاص داده و این به این معنی است که درصد بزرگی از کاربران این سیستم عامل طی یک سال آینده مجبور به مهاجرت خواهند بود. 

البته احتمالا حتی بعد از اتمام تاریخ پشتیبانی از این سیستم عامل نیز کاربران بدون اطلاع زیادی وجود دارند که همچنان از این سیستم عامل استفاده می کنند.


os-share_n.jpg

اما حداقل شما که مشغول خواندن این خبر در نگهبان هستید از تاریخ پایان پشتیبانی امنیتی ویندوز ایکس پی مطلع شدید و می دانید که استفاده از یک سیستم عامل بدون به روز رسانی های امنیتی، چقدر خطرناک است. 

البته شایعاتی هم وجود دارد که می گوید مایکروسافت به خاطر درصد زیاد کاربران، پشتیبانی امنیتی از این سیستم عامل را باز هم توسعه خواهد داد. اما فراموش نکنید که این سیستم عامل تا سال آینده ۱۲.۵ ساله خواهد شد و بهتر است در هر صورت به نسخه های جدیدتر با طراحی امنیتی قدرتمندتر مهاجرت کنید.



ادامه مطلب ...


دو شنبه 30 دی 1392برچسب:, :: 15:50 ::  نويسنده : محمد بچاری ملاک

آنها چگونه ما را هک می کنند؟


 

خلافکاران سایبری جعبه ابزار بزرگی برای حمله و رخنه به حفره های امنیتی سیستم های کامپیوتری و دزدیدن اطلاعات کاربران دارند. آنها از روش های مختلف برای این منظور استفاده می کنند. در این مقاله، تعدادی از روش ها و عملکردهای آنها را معرفی کرده ایم.



ادامه مطلب ...


Microsoft Security Essentials از بهترین آنتی ویروس های ویندوزی

 

برنامه های آنتی ویروس فراوانی برای ویندوز وجود دارند که حتی شمارش و لیست کردن آنها کار مشکلی است. اما پیشنهاد یک گزینه خوب از میان این لیست بلند بالا کار چندان سختی نخواهد بود. به خصوص هنگامی که خود شرکت سازنده ویندوز هم وارد گود تولید کنندگان آنتی ویروس شده باشد. کار با سکیوریتی اسنشیال مایکروسافت آسان است، برنامه سبکی است و همه کارهایش را در پس زمینه سیستم و بدون مزاحمت زیاد انجام می دهد، لذا به ندرت پیش می آید که با آن درگیر شوید و دست و پای شما را بگیرد.



ادامه مطلب ...


ویژگی های امنیتی جالب توجه ویندوز 8

 

مدیر اجرایی مایکروسافت می‌گوید که نسخه بعدی ویندوز همراه با بسیاری از ویژگی‌های امنیتی جدید ارایه خواهد شد. از جمله قابلیتی که به صورت خودکار درایوهای بوت را برای بدافزار جست‌وجو می‌کند و یا تجهیز این ویندوز با نسخه‌ بهبود یافته برنامه ضدویروس Windows Defender.



ادامه مطلب ...


حصار امنیتی ویندوز چگونه شکسته می شود؟ (و چطور از آن جلوگیری کنیم)


 

چه رمزعبور خودتان را فراموش کرده باشید، چه بخواهید برای مقاصد خرابکاری رمز ورود ویندوز را بشکنید، این کار به سادگی قابل انجام است! در این مقاله ما سعی داریم به شما نشان دهیم که چه راههایی برای این کار وجود دارد و همچنین از چه راههایی می توان سدهایی ایجاد کرد تا به دیگران اجازه ی چنین کاری را بر روی سیستم خود ندهید.



ادامه مطلب ...


کنترل امنیت سیستم با F-Secure Health Check


 

همیشه یکی از دغدغه های ما اطمینان از امنیت کامپیوتر و ارتباطات اینترنتی مان است. انواع و اقسام برنامه های آنتی ویروس و آنتی اسپای ور و غیره را روی سیستم مان نصب می کنم و همیشه مراقب رفتارهای مان در فضای مجازی هستیم. اما استفاده از این همه برنامه و مرورگرهای مختلف دردسر تازه ای ایجاد می کنند: کنترل و مدیریت به روز بودن برنامه های مختلف!



ادامه مطلب ...


 

بدافزار اختصاصی برای حمله به کاربران مک

 

اینکه هر لحظه خبر انتشار یک بدافزار جدید را در اینترنت بشنویم، چیز عجیب و تازه ای نیست. اما اینکه نرم افزار تقلبی پیدا شود که فقط کاربران مک را هدف قرار دهد، جزو مواردی است که بسیار کم دیده می شود. در این مطلب به شیوه انتشار و مقابله با این بدافزار می پردازیم



ادامه مطلب ...


معرفی شایع ترین نرم افزارهای مخرب شناسایی شده در سیستم عامل مک


 

شرکت امنیتی سوفوس (Sophos) به تازگی یک نرم افزار آنتی ویروس رایگان برای کاربران خانگی منتشر کرد که در حال حاضر 150.000 کاربر فعال دارد، شرکت سوفوس بر روی نرم افزارهای مخرب شایع که کاربران مک اغلب با ان مواجه می شوند تجزیه و تحلیلی انجام داده که در ادامه به ان می پردازیم. تا متوجه بشوید اگر کاربر سیستم عامل Mac OS هستید نباید خودتان را از شر بدافزارها ایمن بدانید و هر چه زودتر نرم افزارهای امنیتی لازم را نصب کنید.



ادامه مطلب ...


تغییر یا تنظیم مجدد رمز عبور ویندوز از طریق لایو سی دی اوبونتو


 

اگر رمزعبور رایانه خود را فراموش کرده اید و حتی پس از امتحان کردن ده دوازده رمزعبور متفاوت نمی توانید وارد شوید، یا در صورتی که با یک کامپیوتر کار می کنید که قبلا به طور کامل همه حساب های کاربری اش (Accounts) توسط رمزعبور محافظت می شود، اصلا نگران نباشید. لازم نیست که برای عبور از این سد، یک نسخه تازه از ویندوز نصب کنید. در این نوشته خواهید آموخت چگونه می توان به تغییر یا تنظیم مجدد رمزعبور ویندوز خود تنها از طریق یک سی دی لایو اوبونتو (Ubuntu Live CD) مبادرت نمود.



ادامه مطلب ...


 

تغییر نام کاربری اکانت Guest در ویندوز 7


 

همیشه گفته ایم یک رمز عبور مستحکم چقدر برای بالا بردن امنیت اهمیت دارد. اما تا به حال به این نکته فکر کرده اید که نام کاربری یا همان user name هم در امنیت نقش مهمی بازی می کند؟ اینجا یک مثال واقعی می بینید تا با اهمیت انتخاب نام کاربری مناسب اشنا شوید.



ادامه مطلب ...


اسکن کامپیوتر با اسکرین سیور Security Essentials


 

کامپیوتری سراغ دارید که رویش اسکرین سیور فعال نباشد؟ احتمالش کم است. تا به حال به این موضوع فکر کرده اید زمانی که اسکرین سیور فعال است می توان کاری کرد تا کارهای مفیدی هم انجام شود و چه بهتر که این کار به بالا بردن امنیت کامپیوترکمک کند.



ادامه مطلب ...


چگونه کامپیوتر های عمومی را امن تر کنیم؟


 

کامپیوتر های خانگی امنیت نسبتا مناسبی دارند. اغلب اوقات فرد دیگری با آنها کار نمی کند و تنها مورد استفاده یک فرد قرار می گیرند. اما در مورد استفاده از کامپیوتر های عمومی و همگانی، لازم است مواردی را برای حفظ امنیت رعایت کنیم تا دچار مشکل نشویم. منظور از کامپیوترهای عمومی، کامپیوتر های فرودگاه ها، کافی نت ها، دانشگاه ها، کتابخانه ها و حتی کامپیوتر دوست تان است. به طور کلی کامپیوتر هایی که متعلق به شما نیستند و تنها به صورت موقت از آنها استفاده می کنید، کامپیوتر عمومی به حساب می آیند



ادامه مطلب ...


راهنمای مقدماتی عیب یابی مشکلات متداول کامپیوتر تحت ویندوز

کامپیوتر تحت سیستم عامل ویندوز اصولا برای آسان تر کردن زندگی طراحی شده است، اما متاسفانه اغلب شاهد هستیم که یک لیست بی پایان از مشکلات مختلف پیش روی ما قرار می دهد. امروز خواهیم با برخی از مشکلات شایع آشنا شویم و چگونگی رفع آنها را به شما بیاموزیم.



ادامه مطلب ...


نرم افزار آنتی ویروس برای مک: بله یا خیر؟


 

از حدود یک سال پیش بود ،که کاربران مکینتاش با ظهور و شیوع یک تروجان طراحی شده برای مک، کمی احساس ترس همیشگی کاربران ویندوز را احساس کردند! البته، تنها در صورتی مک آنها آلوده می شد که می خواستند یک کپی از نرم افزار آلوده را بر روی کامپیوتر خود نصب کنند. در حالی که تا پیش از این چند ویروس پراکنده و جزئی در سیستم عامل مک او اس ایکس گزارش شده بود ، این تروجان به طور بالقوه مخرب ترین آلودگی تا آن روز به حساب می آمد.



ادامه مطلب ...


کنترل امن کامپیوترها از راه دور: راهنمای TeamViewer


 

تا به حال چند بار دلتان می خواسته از راه دور به کامیپوتر دیگر با سرعت مناسب و به صورت امن متصل شوید اما امکانش را نداشته اید؟ ریموت دسکتاپ ویندوز هم که واقعا به درد نمی خورد. تیم ویوور یکی از بهترین نرم افزارها برای کنترل آسان کامپیوتر از راه دور است. این نرم افزار رایگان به سادگی امکانات Remote Desktop ,File Transfer و ... را در اختیار کاربران غیرحرفه ای و نیمه حرفه ای قرار می دهد.



ادامه مطلب ...


‏Ad-aware، آنتی ویروس را به نسخه رایگان خود اضافه کرد


 

ای دی اویر (Ad-aware) یکی از نرم افزارهای مشهور ضد بدافزار ویندوز است که از مدتی پیش با روند قابل قبولی در حال بهبود می باشد. این نرم افزار ابتدا افزایش قابل ملاحظه ای در سرعت اسکن خود داشت. سپس توانایی اسکن ایمیل های برنامه Outlook را به نسخه غیررایگان اش اضافه کرد. اخیرا نیز دو امکان دیگر به نسخه رایگان خود اضافه کرده است که در اینجا به آنها می پردازیم.



ادامه مطلب ...


چگونگی حذف Internet Security 2010 و دیگر آنتی ویروس های جعلی


های تقلبی آشنا هستید. شاید هم زمانی خود شما یكی از قربانیان این بدافزارها بوده اید. در این مطلب قصد داریم تا دستورالعمل كاربردی برای خلاصی از شر این برنامه های مخرب آماده نماییم.



ادامه مطلب ...


برخورد نزدیک با کول دیسک های آلوده


 

اگر زیاد سروکاری با اینترنت نداشته باشید و آنتی ویروس خود را آپدیت نکنید، احتمال ورود ویروس به سیستم تان پایین خواهد بود. اما هنوز هم کول دیسک های آلوده کامپیوترتان را تهدید می کنند. در اینجا قصد داریم که یکی از امن ترین راه های استفاده از یک کول دیسک روی کامپیوتر و چگونگی پاک کردن ویروس های درون آن را بدون استفاده از آنتی ویروس آموزش دهیم.



ادامه مطلب ...


چگونه با دراپ باکس دیده‌بان کامپیوتر خود باشیم


برای دسترسی از راه دور به کامپیوتر، نرم‌افزارهای زیادی وجود دارد. حتی نرم‌افزارهایی هستند که اجازه دسترسی به یک سیستم را از طریق تلفن‌های همراه هوشمند هم امکان‌پذیر می سازند. اما اگر بخواهید از راه دور فقط بر سیستم تان نظارت داشته باشید و از آن مراقبت کنید، راحت ترین راه حل کدام است؟ این مطلب یک استفاده جالب از ابزار دراپ باکس را به شما آموزش خواهد داد.



ادامه مطلب ...


۱۰ نکته امنیتی برای کاربران سیستم عامل اپل: Mac OS X


در این مطلب به ذکر ۱۰ نکته مهم پرداخته ایم، که باعث افزایش قابل توجه ضریب امنیتی سیستم‌عامل مک می گردد. Mac OS X از امنیت قابل قبولی برخوردار است. اما باید توجه داشت که در هر صورت یک سیستم‌عامل به صورت بالقوه راهی برای دستیابی خرابکارانه به اطلاعات است. به هر شکل حتی اگر هیچ بدافزاری هم برای سیستم عامل مک وجود نداشته باشد، رعایت این نکات امنیتی را به شما توصیه می‌کنیم.



ادامه مطلب ...


راهنمای کاربردی به روز رسانی کامپیوتر

 

به روز نگه داشتن کامپیوتر (سیستم عامل و کلیه نرم‌افزارهای نصب شده در آن) مساله بسیار مهمی است؛ ولی انجام این کار، چندان هم راحت و سریع نیست. اما راه حل ها و ابزارهایی برای به‌روزرسانی به موقع و سریع کامپیوتر وجود دارد، که در این مقاله سه نمونه از آنها را معرفی می‌کنیم.



ادامه مطلب ...


با تشخیص مثبت کاذب در آنتی ویروس ها آشنا شوید

 

برنامه های آنتی ویروس و ضد مالور (Anti malware) یکی از احتیاجات مهم بشری را برآورده کرده اند، اما نمی توان گفت آنها همیشه درست می گویند. این برنامه ها بیش از آنچه شما فکرش را بکنید، اشتباه می کنند. این مقاله برای کسانی است که نمی دانند فایلی که آنتی مالورشان، مضر تشخیص داده، واقعا یک ویروس است یا خیر!



ادامه مطلب ...


کرم کامپیوتری چیست و چگونه به کامپیوتر آسیب می زند؟

 

کرم های کامپیوتری (Computer Worms) گروهی از بدافزارها هستند که از شبکه های کامپیوتری برای فرستادن کپی هایی از خودشان برای دیگران (کامپیوترها یا شبکه های دیگر) استفاده می کنند. آنها از نقص های سیستم عامل و نرم افزارهای موجود بر روی کامپیوتر برای نفوذ به آن استفاده می کنند.



ادامه مطلب ...


واکسن USB پاندا کامپیوترها را در برابر ویروس های Autorun محافظت می کند

 

شرکت پاندا با ارائه برنامه رایگان و کم حجمی با نام Panda USB Vaccine برای مشکل ویروس های Autorun راه حل مناسبی ارایه کرده است، این برنامه علاوه بر اینکه جلوی آلوده شدن کامپیوتر شما را به این گونه ویروس ها می گیرد، از انتشار آنها هنگام استفاده از کول دیسک بر روی سیستم های مختلف جلوگیری می کند.



ادامه مطلب ...


تروجان چیست؟ و چگونه در مقابل آن ایمن شویم؟

 

در این مطلب قصد داریم راجع به شاخه ای از بدافزارها به نام «اسب تروجان» که به اختصار «تروجان» نامیده می شوند صحبت کنیم. تروجان ها بر خلاف ویروس ها، کرم ها و ... توانایی تکثیر خود را ندارند. آنها بسیار شبیه نرم افزارهای مفید و کاربردی رفتار می کنند، اما در درون خود کدهای مخفی دارند که باعث دسترسی هکر سازنده تروجان به کامپیوتر هدف (کامپیوتر آلوده شده) و به دست گرفتن کنترل آن می شوند.



ادامه مطلب ...


پسوند فایل ها و ضرورت نمایش آنها در سیستم عامل

 

در ویندوز به صورت پیش فرض پسوند فایل ها مخفی است و به کاربر نشان داده نمی شود که این قابلیت ظاهر فایل‌ها را برای کاربر زیبا و جذاب‌تر کرده و همچنین از سردرگمی کاربران مبتدی جلوگیری می کند. اما در پشت این قابلیت، نکته‌ای امنیتی مهمی پنهان مانده است که باید به آن دقت کرد.



ادامه مطلب ...


اسپای بات، ایمنی در برابر جاسوس افزارها

 

نرم افزار جستجوگر و نابودگر اسپای بات (Spybot Search & Destroy)، برای پیدا کردن و حذف انواع مختلفی از بدافزارها، جاسوس افزارها و تبلیغ افزارها استفاده می شود. علاوه بر این مرورگرهای اینترنت را نسبت به آلودگی با بدافزارهای شناخته شده، ایمن می کند. نصب و آپدیت (به روز رسانی) اسپای بات رایگان بوده و در تمامی نسخه های ویندوز قابل اجرا است.



ادامه مطلب ...


SUPERAntiSpyware پرتابل، نابودگر جاسوس افزارها


 

Spyware ها دسته‌ای از بدافزارها هستند که به سرقت اطلاعات از سیستم میزبان می پردازند. این دسته از بد افزار ها به اشکال مختلفی دیده می شوند. یکی از نمونه‌های شناخته شده آن‌ تبلیغ افزارها هستند که به نمایش اجباری تبلیغات در کامپیوتر میزبان می پردازند. ولی نمونه‌هایی از این بد افزار ها هم به جاسوس افزار معروفند، که توسط هکرها برای دزدیدن اطلاعات شما به کار گرفته می شوند.



ادامه مطلب ...


چگونه از فایل های محرمانه خود محافظت کنیم


متجاوزان و هکرها راه های مختلفی را برای دسترسی به اطلاعات شما و حمله به شما از طریق اینترنت و یا به صورت فیزیکی، پیش می گیرند. راه های مختلف سخت افزاری و نرم افزاری برای مقابله در برابر حملات احتمالی وجود دارد که استفاده توام از آنها و ایجاد لایه های مختلف امنیتی کار را برای افراد متجاوز سخت تر می کند.



ادامه مطلب ...


KeePass صندوقچه اسرار برای رمزهای عبور

 

به خاطر سپردن تمام رمزها هم عملاً کار غیر ممکنی است. پس چاره کار استفاده از نرم افزارهای Password Manager است. این نرم‌افزارها ساخته شده‌اند تا مانند گاوصندوقی کار نگهداری از رمزهای عبور شما را انجام دهند. نرم افزارهای مختلفی برای مدیریت و نگه داری رمزهای عبور وجود دارند. که در این مطلب با یکی از معروف ترین آن‌ها با نام KeePass آشنا می شوید.



ادامه مطلب ...


با Avast نگهبان سیستم خود باشید


 

هر روز به شما آنتی ویروس های پولی و رایگان مختلفی پیشنهاد می شود، اما در این مقاله ما آنتی ویروس رایگان Avast را به شما پیشنهاد می کنیم زیرا ضد ویروسی مقاوم، سبک، با قابلیت به روز رسانی دائم و شاید از همه مهمتر رایگان است.



ادامه مطلب ...


مبانی امنیت در ویندوز اکس پی

 

هر کسی در محیط کار خود نیاز به امنیت دارد. امنیت سیستم عامل نقش تعیین کننده ای در امنیت کامپیوتر ما دارد و با توجه به گسترش جهانی سیستم عامل ویندوز در اینجا به امنیت ویندوز می پردازیم. اهمیت این مطلب زمانی بارز تر می شود که بدانیم ویندوز ، علی رغم گسترش بیشتر نسبت به رقیبان خود (لینوکس و مک) امنیت کمتری دارد. نکاتی مهم در خصوص امنیت ویندوز ایکس پی در این مقاله بحث می شوند.



ادامه مطلب ...


چگونه ردپا ها را با CCleaner پاک کنیم؟

سی کلینر(CCleaner)، نرم افزاری رایگان، عالی و ضروری برای پاک کردن فایل های موقتی (temporary files) سیستم شما است.



ادامه مطلب ...


صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب
  • نگهبان
  • نارجی
  • فندک برقی سیگار لمسی

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان Complex world of viruses و آدرس totw.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.