همیشه گفته ایم یک رمز عبور مستحکم چقدر برای بالا بردن امنیت اهمیت دارد. اما تا به حال به این نکته فکر کرده اید که نام کاربری یا همان user name هم در امنیت نقش مهمی بازی می کند؟ اینجا یک مثال واقعی می بینید تا با اهمیت انتخاب نام کاربری مناسب اشنا شوید.
کامپیوتری سراغ دارید که رویش اسکرین سیور فعال نباشد؟ احتمالش کم است. تا به حال به این موضوع فکر کرده اید زمانی که اسکرین سیور فعال است می توان کاری کرد تا کارهای مفیدی هم انجام شود و چه بهتر که این کار به بالا بردن امنیت کامپیوترکمک کند.
کامپیوتر های خانگی امنیت نسبتا مناسبی دارند. اغلب اوقات فرد دیگری با آنها کار نمی کند و تنها مورد استفاده یک فرد قرار می گیرند. اما در مورد استفاده از کامپیوتر های عمومی و همگانی، لازم است مواردی را برای حفظ امنیت رعایت کنیم تا دچار مشکل نشویم. منظور از کامپیوترهای عمومی، کامپیوتر های فرودگاه ها، کافی نت ها، دانشگاه ها، کتابخانه ها و حتی کامپیوتر دوست تان است. به طور کلی کامپیوتر هایی که متعلق به شما نیستند و تنها به صورت موقت از آنها استفاده می کنید، کامپیوتر عمومی به حساب می آیند
راهنمای مقدماتی عیب یابی مشکلات متداول کامپیوتر تحت ویندوز
کامپیوتر تحت سیستم عامل ویندوز اصولا برای آسان تر کردن زندگی طراحی شده است، اما متاسفانه اغلب شاهد هستیم که یک لیست بی پایان از مشکلات مختلف پیش روی ما قرار می دهد. امروز خواهیم با برخی از مشکلات شایع آشنا شویم و چگونگی رفع آنها را به شما بیاموزیم.
از حدود یک سال پیش بود ،که کاربران مکینتاش با ظهور و شیوع یک تروجان طراحی شده برای مک، کمی احساس ترس همیشگی کاربران ویندوز را احساس کردند! البته، تنها در صورتی مک آنها آلوده می شد که می خواستند یک کپی از نرم افزار آلوده را بر روی کامپیوتر خود نصب کنند. در حالی که تا پیش از این چند ویروس پراکنده و جزئی در سیستم عامل مک او اس ایکس گزارش شده بود ، این تروجان به طور بالقوه مخرب ترین آلودگی تا آن روز به حساب می آمد.
کنترل امن کامپیوترها از راه دور: راهنمای TeamViewer
تا به حال چند بار دلتان می خواسته از راه دور به کامیپوتر دیگر با سرعت مناسب و به صورت امن متصل شوید اما امکانش را نداشته اید؟ ریموت دسکتاپ ویندوز هم که واقعا به درد نمی خورد. تیم ویوور یکی از بهترین نرم افزارها برای کنترل آسان کامپیوتر از راه دور است. این نرم افزار رایگان به سادگی امکانات Remote Desktop ,File Transfer و ... را در اختیار کاربران غیرحرفه ای و نیمه حرفه ای قرار می دهد.
Ad-aware، آنتی ویروس را به نسخه رایگان خود اضافه کرد
ای دی اویر (Ad-aware) یکی از نرم افزارهای مشهور ضد بدافزار ویندوز است که از مدتی پیش با روند قابل قبولی در حال بهبود می باشد. این نرم افزار ابتدا افزایش قابل ملاحظه ای در سرعت اسکن خود داشت. سپس توانایی اسکن ایمیل های برنامه Outlook را به نسخه غیررایگان اش اضافه کرد. اخیرا نیز دو امکان دیگر به نسخه رایگان خود اضافه کرده است که در اینجا به آنها می پردازیم.
چگونگی حذف Internet Security 2010 و دیگر آنتی ویروس های جعلی
های تقلبی آشنا هستید. شاید هم زمانی خود شما یكی از قربانیان این بدافزارها بوده اید. در این مطلب قصد داریم تا دستورالعمل كاربردی برای خلاصی از شر این برنامه های مخرب آماده نماییم.
اگر زیاد سروکاری با اینترنت نداشته باشید و آنتی ویروس خود را آپدیت نکنید، احتمال ورود ویروس به سیستم تان پایین خواهد بود. اما هنوز هم کول دیسک های آلوده کامپیوترتان را تهدید می کنند. در اینجا قصد داریم که یکی از امن ترین راه های استفاده از یک کول دیسک روی کامپیوتر و چگونگی پاک کردن ویروس های درون آن را بدون استفاده از آنتی ویروس آموزش دهیم.
برای دسترسی از راه دور به کامپیوتر، نرمافزارهای زیادی وجود دارد. حتی نرمافزارهایی هستند که اجازه دسترسی به یک سیستم را از طریق تلفنهای همراه هوشمند هم امکانپذیر می سازند. اما اگر بخواهید از راه دور فقط بر سیستم تان نظارت داشته باشید و از آن مراقبت کنید، راحت ترین راه حل کدام است؟ این مطلب یک استفاده جالب از ابزار دراپ باکس را به شما آموزش خواهد داد.
۱۰ نکته امنیتی برای کاربران سیستم عامل اپل: Mac OS X
در این مطلب به ذکر ۱۰ نکته مهم پرداخته ایم، که باعث افزایش قابل توجه ضریب امنیتی سیستمعامل مک می گردد. Mac OS X از امنیت قابل قبولی برخوردار است. اما باید توجه داشت که در هر صورت یک سیستمعامل به صورت بالقوه راهی برای دستیابی خرابکارانه به اطلاعات است. به هر شکل حتی اگر هیچ بدافزاری هم برای سیستم عامل مک وجود نداشته باشد، رعایت این نکات امنیتی را به شما توصیه میکنیم.
به روز نگه داشتن کامپیوتر (سیستم عامل و کلیه نرمافزارهای نصب شده در آن) مساله بسیار مهمی است؛ ولی انجام این کار، چندان هم راحت و سریع نیست. اما راه حل ها و ابزارهایی برای بهروزرسانی به موقع و سریع کامپیوتر وجود دارد، که در این مقاله سه نمونه از آنها را معرفی میکنیم.
برنامه های آنتی ویروس و ضد مالور (Anti malware) یکی از احتیاجات مهم بشری را برآورده کرده اند، اما نمی توان گفت آنها همیشه درست می گویند. این برنامه ها بیش از آنچه شما فکرش را بکنید، اشتباه می کنند. این مقاله برای کسانی است که نمی دانند فایلی که آنتی مالورشان، مضر تشخیص داده، واقعا یک ویروس است یا خیر!
کرم کامپیوتری چیست و چگونه به کامپیوتر آسیب می زند؟
کرم های کامپیوتری (Computer Worms) گروهی از بدافزارها هستند که از شبکه های کامپیوتری برای فرستادن کپی هایی از خودشان برای دیگران (کامپیوترها یا شبکه های دیگر) استفاده می کنند. آنها از نقص های سیستم عامل و نرم افزارهای موجود بر روی کامپیوتر برای نفوذ به آن استفاده می کنند.
واکسن USB پاندا کامپیوترها را در برابر ویروس های Autorun محافظت می کند
شرکت پاندا با ارائه برنامه رایگان و کم حجمی با نام Panda USB Vaccine برای مشکل ویروس های Autorun راه حل مناسبی ارایه کرده است، این برنامه علاوه بر اینکه جلوی آلوده شدن کامپیوتر شما را به این گونه ویروس ها می گیرد، از انتشار آنها هنگام استفاده از کول دیسک بر روی سیستم های مختلف جلوگیری می کند.
در این مطلب قصد داریم راجع به شاخه ای از بدافزارها به نام «اسب تروجان» که به اختصار «تروجان» نامیده می شوند صحبت کنیم. تروجان ها بر خلاف ویروس ها، کرم ها و ... توانایی تکثیر خود را ندارند. آنها بسیار شبیه نرم افزارهای مفید و کاربردی رفتار می کنند، اما در درون خود کدهای مخفی دارند که باعث دسترسی هکر سازنده تروجان به کامپیوتر هدف (کامپیوتر آلوده شده) و به دست گرفتن کنترل آن می شوند.
در ویندوز به صورت پیش فرض پسوند فایل ها مخفی است و به کاربر نشان داده نمی شود که این قابلیت ظاهر فایلها را برای کاربر زیبا و جذابتر کرده و همچنین از سردرگمی کاربران مبتدی جلوگیری می کند. اما در پشت این قابلیت، نکتهای امنیتی مهمی پنهان مانده است که باید به آن دقت کرد.
نرم افزار جستجوگر و نابودگر اسپای بات (Spybot Search & Destroy)، برای پیدا کردن و حذف انواع مختلفی از بدافزارها، جاسوس افزارها و تبلیغ افزارها استفاده می شود. علاوه بر این مرورگرهای اینترنت را نسبت به آلودگی با بدافزارهای شناخته شده، ایمن می کند. نصب و آپدیت (به روز رسانی) اسپای بات رایگان بوده و در تمامی نسخه های ویندوز قابل اجرا است.
Spyware ها دستهای از بدافزارها هستند که به سرقت اطلاعات از سیستم میزبان می پردازند. این دسته از بد افزار ها به اشکال مختلفی دیده می شوند. یکی از نمونههای شناخته شده آن تبلیغ افزارها هستند که به نمایش اجباری تبلیغات در کامپیوتر میزبان می پردازند. ولی نمونههایی از این بد افزار ها هم به جاسوس افزار معروفند، که توسط هکرها برای دزدیدن اطلاعات شما به کار گرفته می شوند.
متجاوزان و هکرها راه های مختلفی را برای دسترسی به اطلاعات شما و حمله به شما از طریق اینترنت و یا به صورت فیزیکی، پیش می گیرند. راه های مختلف سخت افزاری و نرم افزاری برای مقابله در برابر حملات احتمالی وجود دارد که استفاده توام از آنها و ایجاد لایه های مختلف امنیتی کار را برای افراد متجاوز سخت تر می کند.
به خاطر سپردن تمام رمزها هم عملاً کار غیر ممکنی است. پس چاره کار استفاده از نرم افزارهای Password Manager است. این نرمافزارها ساخته شدهاند تا مانند گاوصندوقی کار نگهداری از رمزهای عبور شما را انجام دهند. نرم افزارهای مختلفی برای مدیریت و نگه داری رمزهای عبور وجود دارند. که در این مطلب با یکی از معروف ترین آنها با نام KeePass آشنا می شوید.
هر روز به شما آنتی ویروس های پولی و رایگان مختلفی پیشنهاد می شود، اما در این مقاله ما آنتی ویروس رایگان Avast را به شما پیشنهاد می کنیم زیرا ضد ویروسی مقاوم، سبک، با قابلیت به روز رسانی دائم و شاید از همه مهمتر رایگان است.
هر کسی در محیط کار خود نیاز به امنیت دارد. امنیت سیستم عامل نقش تعیین کننده ای در امنیت کامپیوتر ما دارد و با توجه به گسترش جهانی سیستم عامل ویندوز در اینجا به امنیت ویندوز می پردازیم. اهمیت این مطلب زمانی بارز تر می شود که بدانیم ویندوز ، علی رغم گسترش بیشتر نسبت به رقیبان خود (لینوکس و مک) امنیت کمتری دارد. نکاتی مهم در خصوص امنیت ویندوز ایکس پی در این مقاله بحث می شوند.
اسکیمرهای نامریی برای سرقت اطلاعات کارت های عابربانک
اسکیمرها دستگاه های الکترونیکی کوچکی هستند که توسط سارقین روی دستگاه های خودپرداز نصب می شوند و تلاش می کنند تا اطلاعات کارت بانکی و رمز شما را سرقت کنند. اسکیمرهای جدید آنقدر باریک و نازک هستند که درون شکاف ورودی کارت عابربانک قرار می گیرند و در عمل دیده نمی شوند. مدل جدید به راحتی اطلاعات کارت شما را از روی نوار مغناطیسی اش می خواند و در حافظه اش ذخیره می کند.
زمان مناسب جدا کردن کول دیسک از کامپیوتر چه موقع است؟
حفاظت از اطلاعات ذخیره شده روی درایوهای خارجی مانند کول دیسک ها، اهمیت فراوانی دارد. تقریبا همه کاربران کامپیوتر می دانند، اگر به یک باره درایوهای خارجی را از پورت USB کامپیوتر جدا کنیم، ممکن است همه اطلاعات ذخیره شده را از دست بدهیم. همچنین این کار منجر به کوتاه شدن عمر مفید و کارایی این نوع درایوها نیز می شود.
حفره امنیتی در لپ تاپ های اپل، هک باتری می تواند باعث نابودی آنها شود
باتری های لپ تاپ شما از آنچه که به نظر می رسد باهوش تر هستند. اگر روزی یک هکر همچون چارلی میلر (محقق امنیتی) دست های دیجیتال اش را در بالاای آن نگه دارد، شاید باتری لپ تاپ تان تبدیل به هیولایی شود که فکرش را هم نمی توانید بکنید. در کنفرانس امنیتی هکرهای کلاه سیاه، میلر نسل جدیدی از حمله به لپ تاپ های اپل را به همراه راه حل جلوگیری از آن، به نمایش گذاشت، که نتیجه مطالعه بر روی نقاط ضعف امنیتی اپل بود: استفاده از چیپ های کنترل کنننده باتری ها!
چند ابزار برای حفظ امنیت اطلاعات حیاتی و فعالیت های مهم کاری
گروه LulzSec به کار خود پایان داد و محو شد. اعضای گروه Anonymous با قرار دادن ماسک مخصوصشان در نزدیکی خانه شهردار اورلندو آمریکا، او را تهدید کردند. من نمیدانم شما در حال انجام چه کاری در اینترنت هستید. علاقهای هم به دانستن آن ندارم. اما اگر کسی قصد داشته باشد تا فعالیت های مهم و حیاتی کاری اش در فضای اینترنت را کاملا امن و حفاظت شده نگه دارد، بایستی حسابی حواس اش را جمع کند. در اینجا به معرفی چند ابزار کمکی برای این کار می پردازیم.
گاهی اوقات سیستم هنگ می کند و دلیل آن را نمی دانید. برخی موارد هم پیش می آید که کامپیوتر را روشن می کنید اما بالا نمی آید. پیغام Hard disk failure هم که شاید یکی از بدترین اتفاقاتی است که ممکن است برای کامپیوتر یا لپ تاپ شما اتفاق بیافتد. و متاسفانه اکثر اوقات بدون هیچ اخطار و پیش زمینه ای به وقوع می پیوندد. حال شما می مانید و یک سیستم از کار افتاده و حجم بسیار زیادی از اطلاعات که بدون وجود همیچ نسخه پشتیبانی از بین رفته اند. راه حل مقابله با این مشکلات چیست؟
اسکن رایانه ای اثر انگشت برای سالها سوژه اصلی فیلم های جاسوسی و هیجان انگیز سینما بود. اما در چند سال اخیر استفاده از این اسکنر ها به ظاهر در همه جا آغاز شده- از ایستگاه های پلیس و مراکز امنیتی حساس گرفته تا صفحه کلید کامپیوتر. در این مقاله به اسرار پشت پرده این پیشرفت چشمگیر در بالا بردن امنیت خواهیم پرداخت. همچنین خواهیم دید که اسکنر اثر انگشت نسبت به سیستم های امنیتی معمولی رمزعبور و سیستم های کارت هویت چه مزایا و معایبی دارد.
همکاری اینتل، سیمانتک و Vasco در پروژه فناوری حفاظت از هویت
فیشر ها همیشه چنان خوب و ناشناس عمل می کنند که حتی ماهرترین کاربران خدمات مالی و بانکداری اینترنتی باید قبل از ورود رمزعبور یک بار دیگه تامل کرده و همه جوانب امنیتی را کنترل کنند. حتی اگر در یک سایت کاملا معتبر و قانونی هم رمزعبور و مشخصات خود را وارد می کنید، باز هم نمی توان چندان از امنیت اطمینان داشت! زیرا ممکن است که پایگاه داده سایت مذکور هک شده و رمزهای عبور و اطلاعات خصوصی درون آن بازیابی شوند. به گمانم زمان آن رسیده که دنبال ابزار جدیدتری برای امنیت باشیم.
فلش دیسک ها این روزها بخاطر سرعت بالا و قابلیت حمل آسانی که دارند، بسیار محبوب شده و مورد استفاده قرار می گیرند. مهمترین قابلیت فلش دیسک ها، ذخیره سریع و امکان بازیابی آسان اطلاعات است. فایل هایی که توسط این دیسک های فلش جابجا می شوند، در اکثر مواقع ممکن است اطلاعاتی محرمانه را شامل شوند. پس لازم است برای حفاظت از این اطلاعات ابزارهایی را مورد استفاده قرار داد.
اکنون دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات شخصی مانند حافظه های فلش قدرتمند تر و پرکابرد تر از همیشه اند و برای بسیاری کاربرد ها و برای خیلی از کاربران به ابزاری همه جا حاضر و ضروری تبدیل شده اند. این لوازم الکترونیکی که در اصل برای استفاده مصرف کنندگان نهایی طراحی شده اند، به طور معمول از امنیت کافی، کنترل و ابزار های مدیریتی کمکی در حفظ و تبادل اطلاعات برخوردار نیستند.
نگه داشتن کامپیوتر در حالتی که با دمای بیخطر و مناسبی کار کند بسیار مهم است. به خصوص وقتی که گرمای هوای محیط هم افزایش مییابد. در این مطلب درباره این صحبت میکنیم که چطور مطمئن شویم کامپیوترمان زیادی داغ نشده و اگر شد چگونه مشکل را حل کرده و دمای آن را پایین بیاوریم کنیم.
یکی از روشهای تشخیص هویت که با فناوری های فعلی نسبتاً راحت فریب می خورد، تشخیص چهره است. سیستم تشخیص هویت از روی چهره، تمامی صورت فرد را اسکن کرده و بخش های از آن را به عنوان کد انحصاری فرد انتخاب و ذخیره می کند. جاعل ها صورت را به گونه ای تغییر می دهند که دستگاه در تشخیص آن دچار اشتباه شود.
هرگاه صحبت از بدافزارها می شود، همه اول به یاد آنتی ویروس و اینترنت می افتند. اگر کمی از امنیت بدانند فکرشان متوجه هارد و کول دیسک و سی دی و دی وی دی می شود. بخواهند اطلاعات شان را عرضه کنند، در خصوص امنیت ایمیل و دستگاه های پخش موسیقی بحث می کنند. اما احتمالا به مخیله هیچ کدام شان خطور نمی کند که یک شارژر یو اس بی ساده حاوی بدافزار خطرناکی باشد!
گروهی از مشکلات که اطلاعات را تهدید می کنند، «خطرات فیزیکی» نامیده می شوند. مثل آسیب دیدن و گم یا دزدیده شدن وسایلی که اطلاعات را در آنها نگهداری می کنیم. علاوه بر این عواملی چون، افزایش یا کاهش در ولتاژ یا آمپراژ برق و یا اتفاقات ساده ای مثل ریختن چای روی وسایل دیجیتالی، نیز در همین گروه طبقه بندی می شوند.
سفر رفتن چه ربطی به امنیت دارد؟ خب ماجرا خیلی هم پیچیده نیست. اگر لپ تاپ شما در سفر به سرقت برود کار تمام است. احتمالا زندگی تان از دست خواهد رفت. از آمار سرقت لپ تاپ ها در ایران اطلاعی نداریم اما یک تحقیق جالب نشان میدهد که فقط در فرودگاه های آمریکا هر هفته ۱۲۰۰۰ لپ تاپ گم می شود. ۹۷ درصد لپ تاپ های سرقت شده هیچ وقت پیدا نمی شوند. بنابراین اگر لپ تاپ تان را از دست بدهید احتمالا باید با آن خداحافظی کنید.
۵ روش تهاجمی هکرها٬ و اینکه چطور با آنها مقابله کنید
هم اکنون میلیون ها هکر٬ اسپمر و اسکمر در حال تلاش سخت هستند. آنها به دنبال سرقت شماره های شخصی٬ اطلاعات حساب های بانکی٬ و رمز شبکه های اجتماعی کاربران اند و با هر یک از اینها٬ قادر به ضربه زدن به آنها خواهند شد.
بخش ترسناک قضیه این است که هر کسی می تواند یک هکر باشد. با مبلغ ۳۰۰۰ دلار می شود یک کیت کامل عملیات نفوذ خرید که به طور خودکار برای شما هک می کند. روی مبل لم می دهید و پول می شمارید!
اما در دنیایی پر از هکرهای نیمه آماتور، و حرفه ای که استاد تکنولوژی و ترفندهای نفوذی هستند٬ چطور می شود امیدی به در امان ماندن داشت؟ بهترین راه این است که روش کار هکرها را بدانید. وقتی این را فهمیدید٬ می توانید از هزاران حمله در امان بمانید. در اینجا ۵ استراتژی رایج دنیای هک را مورد اشاره قرار می دهیم.
یک تحقیق جدید نشان می دهد که روتر های وای-فای به راحتی هک می شوند
گزارش اخیر ISE نه تنها اشاره دارد مودم وای-فای شما که برای ارائه اینترنت در شبکه خصوصی منزل یا محل کارتان نصب شده، بسیار آسان هک می شود بلکه می گوید بهترین راه برای محافظت، از دستان شما خارج است. بنابراین می توانید شبکه خانگی تان را یک شبکه ضعیف و نا امن بدانید!
این گزارش می گوید که یک فرد آشنا با چنین روترهایی می تواند با استفاده از دسترسی LAN یا WLAN به راحتی شما را هک کند و متاسفانه تنها راه اینکه امنیت شما تامین شود این است که سازندگان مودم های وای-فای امنیت دستگاه های خود را افزایش دهند. در حال حاضر اکثر این مودم ها با حمله های سطح پایین قابل هک شدن اند.
برای بالا بردن درجه امنیت مودم تان، تنها راه این است که تنظیمات امنیتی آن را درست انجام داده و در زمانی که آنلاین هستید، احتیاط را رعایت کنید. مطمئن شوید که نام کاربری و رمز اولیه مودم را عوض کرده اید، البته همه مودم ها امکان این کار را نمی دهند. نیز لازم است که حتما از پروتکل WPA2 به جای WEP استفاده کنید و آی پی آدرس مودم خود را در صورت امکان از حالت استاندارد تغییر دهید.
یکی از گزینه های دیگر هم نصب کردن firmware های مستقلی نظیر openwrt یا tomatoاست که امکان کنترل کامل مودم را به شما می دهند. ولی نکته مهم این است که حرکت اصلی در این زمینه را شرکت های سازنده مودم های وای-ای باید انجام دهند و اطمینان حاصل کنند که بسته های به روز رسانی امنیتی به راحتی توسط کاربران نصب شوند.
مرورگرتان را آپدیت کنید. جاوا را دفن کنید. بر روی لینک های غریب و ناشناس از افراد ناشناخته هرگز کلیک نکنید. ااااه. گفته ها و جملات تکراری و همیشگی که به عنوان پایه های امنیت کاپیوترهای شخصی، امروزه بر روی مغز تمام افرادی که در وب چرخ می زنند حک شده است.اما غافلگیری اینجا است که آدم بدهای داستان هم همیشه خلاق هستند. در ادامه به ده مورد از حملات عجیب و خارق العاده هکرها و مجرمان سایبری می پردازیم که می توانند دردسرهای فراوانی ایجاد کنند.
تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان Complex world
of viruses و
آدرس totw.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.