به خاطر سپردن تمام رمزها هم عملاً کار غیر ممکنی است. پس چاره کار استفاده از نرم افزارهای Password Manager است. این نرمافزارها ساخته شدهاند تا مانند گاوصندوقی کار نگهداری از رمزهای عبور شما را انجام دهند. نرم افزارهای مختلفی برای مدیریت و نگه داری رمزهای عبور وجود دارند. که در این مطلب با یکی از معروف ترین آنها با نام KeePass آشنا می شوید.
هر روز به شما آنتی ویروس های پولی و رایگان مختلفی پیشنهاد می شود، اما در این مقاله ما آنتی ویروس رایگان Avast را به شما پیشنهاد می کنیم زیرا ضد ویروسی مقاوم، سبک، با قابلیت به روز رسانی دائم و شاید از همه مهمتر رایگان است.
هر کسی در محیط کار خود نیاز به امنیت دارد. امنیت سیستم عامل نقش تعیین کننده ای در امنیت کامپیوتر ما دارد و با توجه به گسترش جهانی سیستم عامل ویندوز در اینجا به امنیت ویندوز می پردازیم. اهمیت این مطلب زمانی بارز تر می شود که بدانیم ویندوز ، علی رغم گسترش بیشتر نسبت به رقیبان خود (لینوکس و مک) امنیت کمتری دارد. نکاتی مهم در خصوص امنیت ویندوز ایکس پی در این مقاله بحث می شوند.
اسکیمرهای نامریی برای سرقت اطلاعات کارت های عابربانک
اسکیمرها دستگاه های الکترونیکی کوچکی هستند که توسط سارقین روی دستگاه های خودپرداز نصب می شوند و تلاش می کنند تا اطلاعات کارت بانکی و رمز شما را سرقت کنند. اسکیمرهای جدید آنقدر باریک و نازک هستند که درون شکاف ورودی کارت عابربانک قرار می گیرند و در عمل دیده نمی شوند. مدل جدید به راحتی اطلاعات کارت شما را از روی نوار مغناطیسی اش می خواند و در حافظه اش ذخیره می کند.
زمان مناسب جدا کردن کول دیسک از کامپیوتر چه موقع است؟
حفاظت از اطلاعات ذخیره شده روی درایوهای خارجی مانند کول دیسک ها، اهمیت فراوانی دارد. تقریبا همه کاربران کامپیوتر می دانند، اگر به یک باره درایوهای خارجی را از پورت USB کامپیوتر جدا کنیم، ممکن است همه اطلاعات ذخیره شده را از دست بدهیم. همچنین این کار منجر به کوتاه شدن عمر مفید و کارایی این نوع درایوها نیز می شود.
حفره امنیتی در لپ تاپ های اپل، هک باتری می تواند باعث نابودی آنها شود
باتری های لپ تاپ شما از آنچه که به نظر می رسد باهوش تر هستند. اگر روزی یک هکر همچون چارلی میلر (محقق امنیتی) دست های دیجیتال اش را در بالاای آن نگه دارد، شاید باتری لپ تاپ تان تبدیل به هیولایی شود که فکرش را هم نمی توانید بکنید. در کنفرانس امنیتی هکرهای کلاه سیاه، میلر نسل جدیدی از حمله به لپ تاپ های اپل را به همراه راه حل جلوگیری از آن، به نمایش گذاشت، که نتیجه مطالعه بر روی نقاط ضعف امنیتی اپل بود: استفاده از چیپ های کنترل کنننده باتری ها!
چند ابزار برای حفظ امنیت اطلاعات حیاتی و فعالیت های مهم کاری
گروه LulzSec به کار خود پایان داد و محو شد. اعضای گروه Anonymous با قرار دادن ماسک مخصوصشان در نزدیکی خانه شهردار اورلندو آمریکا، او را تهدید کردند. من نمیدانم شما در حال انجام چه کاری در اینترنت هستید. علاقهای هم به دانستن آن ندارم. اما اگر کسی قصد داشته باشد تا فعالیت های مهم و حیاتی کاری اش در فضای اینترنت را کاملا امن و حفاظت شده نگه دارد، بایستی حسابی حواس اش را جمع کند. در اینجا به معرفی چند ابزار کمکی برای این کار می پردازیم.
گاهی اوقات سیستم هنگ می کند و دلیل آن را نمی دانید. برخی موارد هم پیش می آید که کامپیوتر را روشن می کنید اما بالا نمی آید. پیغام Hard disk failure هم که شاید یکی از بدترین اتفاقاتی است که ممکن است برای کامپیوتر یا لپ تاپ شما اتفاق بیافتد. و متاسفانه اکثر اوقات بدون هیچ اخطار و پیش زمینه ای به وقوع می پیوندد. حال شما می مانید و یک سیستم از کار افتاده و حجم بسیار زیادی از اطلاعات که بدون وجود همیچ نسخه پشتیبانی از بین رفته اند. راه حل مقابله با این مشکلات چیست؟
اسکن رایانه ای اثر انگشت برای سالها سوژه اصلی فیلم های جاسوسی و هیجان انگیز سینما بود. اما در چند سال اخیر استفاده از این اسکنر ها به ظاهر در همه جا آغاز شده- از ایستگاه های پلیس و مراکز امنیتی حساس گرفته تا صفحه کلید کامپیوتر. در این مقاله به اسرار پشت پرده این پیشرفت چشمگیر در بالا بردن امنیت خواهیم پرداخت. همچنین خواهیم دید که اسکنر اثر انگشت نسبت به سیستم های امنیتی معمولی رمزعبور و سیستم های کارت هویت چه مزایا و معایبی دارد.
همکاری اینتل، سیمانتک و Vasco در پروژه فناوری حفاظت از هویت
فیشر ها همیشه چنان خوب و ناشناس عمل می کنند که حتی ماهرترین کاربران خدمات مالی و بانکداری اینترنتی باید قبل از ورود رمزعبور یک بار دیگه تامل کرده و همه جوانب امنیتی را کنترل کنند. حتی اگر در یک سایت کاملا معتبر و قانونی هم رمزعبور و مشخصات خود را وارد می کنید، باز هم نمی توان چندان از امنیت اطمینان داشت! زیرا ممکن است که پایگاه داده سایت مذکور هک شده و رمزهای عبور و اطلاعات خصوصی درون آن بازیابی شوند. به گمانم زمان آن رسیده که دنبال ابزار جدیدتری برای امنیت باشیم.
فلش دیسک ها این روزها بخاطر سرعت بالا و قابلیت حمل آسانی که دارند، بسیار محبوب شده و مورد استفاده قرار می گیرند. مهمترین قابلیت فلش دیسک ها، ذخیره سریع و امکان بازیابی آسان اطلاعات است. فایل هایی که توسط این دیسک های فلش جابجا می شوند، در اکثر مواقع ممکن است اطلاعاتی محرمانه را شامل شوند. پس لازم است برای حفاظت از این اطلاعات ابزارهایی را مورد استفاده قرار داد.
اکنون دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات شخصی مانند حافظه های فلش قدرتمند تر و پرکابرد تر از همیشه اند و برای بسیاری کاربرد ها و برای خیلی از کاربران به ابزاری همه جا حاضر و ضروری تبدیل شده اند. این لوازم الکترونیکی که در اصل برای استفاده مصرف کنندگان نهایی طراحی شده اند، به طور معمول از امنیت کافی، کنترل و ابزار های مدیریتی کمکی در حفظ و تبادل اطلاعات برخوردار نیستند.
نگه داشتن کامپیوتر در حالتی که با دمای بیخطر و مناسبی کار کند بسیار مهم است. به خصوص وقتی که گرمای هوای محیط هم افزایش مییابد. در این مطلب درباره این صحبت میکنیم که چطور مطمئن شویم کامپیوترمان زیادی داغ نشده و اگر شد چگونه مشکل را حل کرده و دمای آن را پایین بیاوریم کنیم.
یکی از روشهای تشخیص هویت که با فناوری های فعلی نسبتاً راحت فریب می خورد، تشخیص چهره است. سیستم تشخیص هویت از روی چهره، تمامی صورت فرد را اسکن کرده و بخش های از آن را به عنوان کد انحصاری فرد انتخاب و ذخیره می کند. جاعل ها صورت را به گونه ای تغییر می دهند که دستگاه در تشخیص آن دچار اشتباه شود.
هرگاه صحبت از بدافزارها می شود، همه اول به یاد آنتی ویروس و اینترنت می افتند. اگر کمی از امنیت بدانند فکرشان متوجه هارد و کول دیسک و سی دی و دی وی دی می شود. بخواهند اطلاعات شان را عرضه کنند، در خصوص امنیت ایمیل و دستگاه های پخش موسیقی بحث می کنند. اما احتمالا به مخیله هیچ کدام شان خطور نمی کند که یک شارژر یو اس بی ساده حاوی بدافزار خطرناکی باشد!
گروهی از مشکلات که اطلاعات را تهدید می کنند، «خطرات فیزیکی» نامیده می شوند. مثل آسیب دیدن و گم یا دزدیده شدن وسایلی که اطلاعات را در آنها نگهداری می کنیم. علاوه بر این عواملی چون، افزایش یا کاهش در ولتاژ یا آمپراژ برق و یا اتفاقات ساده ای مثل ریختن چای روی وسایل دیجیتالی، نیز در همین گروه طبقه بندی می شوند.
سفر رفتن چه ربطی به امنیت دارد؟ خب ماجرا خیلی هم پیچیده نیست. اگر لپ تاپ شما در سفر به سرقت برود کار تمام است. احتمالا زندگی تان از دست خواهد رفت. از آمار سرقت لپ تاپ ها در ایران اطلاعی نداریم اما یک تحقیق جالب نشان میدهد که فقط در فرودگاه های آمریکا هر هفته ۱۲۰۰۰ لپ تاپ گم می شود. ۹۷ درصد لپ تاپ های سرقت شده هیچ وقت پیدا نمی شوند. بنابراین اگر لپ تاپ تان را از دست بدهید احتمالا باید با آن خداحافظی کنید.
۵ روش تهاجمی هکرها٬ و اینکه چطور با آنها مقابله کنید
هم اکنون میلیون ها هکر٬ اسپمر و اسکمر در حال تلاش سخت هستند. آنها به دنبال سرقت شماره های شخصی٬ اطلاعات حساب های بانکی٬ و رمز شبکه های اجتماعی کاربران اند و با هر یک از اینها٬ قادر به ضربه زدن به آنها خواهند شد.
بخش ترسناک قضیه این است که هر کسی می تواند یک هکر باشد. با مبلغ ۳۰۰۰ دلار می شود یک کیت کامل عملیات نفوذ خرید که به طور خودکار برای شما هک می کند. روی مبل لم می دهید و پول می شمارید!
اما در دنیایی پر از هکرهای نیمه آماتور، و حرفه ای که استاد تکنولوژی و ترفندهای نفوذی هستند٬ چطور می شود امیدی به در امان ماندن داشت؟ بهترین راه این است که روش کار هکرها را بدانید. وقتی این را فهمیدید٬ می توانید از هزاران حمله در امان بمانید. در اینجا ۵ استراتژی رایج دنیای هک را مورد اشاره قرار می دهیم.
یک تحقیق جدید نشان می دهد که روتر های وای-فای به راحتی هک می شوند
گزارش اخیر ISE نه تنها اشاره دارد مودم وای-فای شما که برای ارائه اینترنت در شبکه خصوصی منزل یا محل کارتان نصب شده، بسیار آسان هک می شود بلکه می گوید بهترین راه برای محافظت، از دستان شما خارج است. بنابراین می توانید شبکه خانگی تان را یک شبکه ضعیف و نا امن بدانید!
این گزارش می گوید که یک فرد آشنا با چنین روترهایی می تواند با استفاده از دسترسی LAN یا WLAN به راحتی شما را هک کند و متاسفانه تنها راه اینکه امنیت شما تامین شود این است که سازندگان مودم های وای-فای امنیت دستگاه های خود را افزایش دهند. در حال حاضر اکثر این مودم ها با حمله های سطح پایین قابل هک شدن اند.
برای بالا بردن درجه امنیت مودم تان، تنها راه این است که تنظیمات امنیتی آن را درست انجام داده و در زمانی که آنلاین هستید، احتیاط را رعایت کنید. مطمئن شوید که نام کاربری و رمز اولیه مودم را عوض کرده اید، البته همه مودم ها امکان این کار را نمی دهند. نیز لازم است که حتما از پروتکل WPA2 به جای WEP استفاده کنید و آی پی آدرس مودم خود را در صورت امکان از حالت استاندارد تغییر دهید.
یکی از گزینه های دیگر هم نصب کردن firmware های مستقلی نظیر openwrt یا tomatoاست که امکان کنترل کامل مودم را به شما می دهند. ولی نکته مهم این است که حرکت اصلی در این زمینه را شرکت های سازنده مودم های وای-ای باید انجام دهند و اطمینان حاصل کنند که بسته های به روز رسانی امنیتی به راحتی توسط کاربران نصب شوند.
مرورگرتان را آپدیت کنید. جاوا را دفن کنید. بر روی لینک های غریب و ناشناس از افراد ناشناخته هرگز کلیک نکنید. ااااه. گفته ها و جملات تکراری و همیشگی که به عنوان پایه های امنیت کاپیوترهای شخصی، امروزه بر روی مغز تمام افرادی که در وب چرخ می زنند حک شده است.اما غافلگیری اینجا است که آدم بدهای داستان هم همیشه خلاق هستند. در ادامه به ده مورد از حملات عجیب و خارق العاده هکرها و مجرمان سایبری می پردازیم که می توانند دردسرهای فراوانی ایجاد کنند.
نگاهی دقیق به آسیبهای شبکه: خطرات، تهدیدها و حملات
سازمان ها به طور مداوم مورد تهاجم آسیب های امنیتی شبکه قرار دارند. به همین دلیل، دانستن اینکه چگونه آسیب های شبکه را پیدا و چگونه با آنها مبارزه کنید، می تواند به محافظت از اطلاعات شرکتی یا شخصی شما کمک کند.
دفاع در مقابل جرایم سایبری: همچون یک هکر بیاندیشید و عمل کنید
تعداد فزاینده ای از شرکت های بزرگ به این نتیجه رسیده اند که در تلاش های شان در مقابله با هکرها، بهترین دفاع، حمله به آنها است. این روش در صنعت به عنوان فناوری «دفاع فعال» یا «حمله متقابل» شناخته می شود.
باگ امنیتی جدید و ساده تر شدن حملات بروت-فورس به اکسس پوینت و مودم های بیسیم
یک ایراد امنیتی جدید در طراحی تنظیمات حفاظتی وای فای کشف شده، که به حمله کنندگان اجازه می دهد حملات brute-force را روی ابزارهای وایرلس شبکه با سادگی بیشتری انجام دهند. این حفره توسط استفان ویبوک، دانشجو و محقق امنیت اطلاعات اتریشی کشف و به صورت عمومی منتشر شده است.
این روزها، تقریبا در همه کافی شاپها، رستورانها، کتابخانه، فرودگاه، نمایشگاهها و ... اینترنت بی سیم ارایه می شود. کافی است اسمارت فون، تبلت یا لپ تاپ داشته باشید تا از سرویس های آنلاین بهره ببرید. استفاده روزانه از اینترنت جزو جدانشدنی زندگی بسیاری از ما شده است. اما هر تکنولوژی معایبی هم دارد. اگر شما جزو گروهی هستید که تصور می کنند افرادی بدون اجازه از وای فای آنها استفاده می کنند، این مطلب حتما به دردتان خواهد خورد.
امنیت هدف نیست، بلکه یک سفر دائمی است. اغلب میشنوید که ایجاد امنیت پایانپذیر نیست. این موضوع درست است چرا که وقتی امنیت شبکهتان را زیر نظر میگیرید، همیشه بایستی مراقب باشید که یک گام از مجرمان اینترنتی و افرادی که میخواهند به اطلاعات شما دسترسی یابند، جلوتر باشید. شما نمیتوانید برای مدتی طولانی در یک سطح از امنیت باقی بمانید. چرا که مجرمان اینترنتی همواره روشهای نفوذ خود را بهبود بخشیده و سختتر تلاش میکنند و هر روز بر خلاقیت خود میافزایند تا به شبکه شما نفوذ کرده و به اطلاعات آن دست یابند.
همیشه هنگام صحبت از امنیت شبکه های بیسیم، بر رمزگذاری و فعال کردن مک آدرس مودم یا روتر بیسیم تاکید کرده ایم. اما در واقع این کار چگونه باید انجام گیرد و در کجا باید به دنبال آن باشیم؟ در این مقاله قصد داریم به جزئیات بیشتری درباره بخش مدیریت یا ادمین روترها و مودم های بیسیم بپردازیم تا در کار با آن و تنظیمات امنیتی ضروری به مشکل نخورید.
برای فراری دادن دزدان اینترنت بیسیم، از نامهای ترسناک استفاده کنید
چراغ روی مودم وایرلس یا روتر وای فای تان مرتبا در حال چشمک زدن است. اما کسی از افراد خانواده از اینترنت استفاده نمی کند. خب، ممکن است کسی بیرون از خانه مشغول استفاده از اینترنت شما است. مثلا یکی از همسایه ها دارد از وبگردی رایگان با مودم شما لذت می برد. وای، نه! پس فاتحه پهنای باند این ماه تان را باید بخوانید.
اگر بخواهید که نرم افزار داخلی روتر یا مودم را به روز رسانی کنید و یا اینکه امنیت شبکه وایرلس تان را افزایش دهید، در هر صورت به آدرس IP آن نیاز خواهید داشت. زیرا در همه روتر و مودم ها برای ورود به صفحه تنظیمات، باید آدرس آی پی آن را در مرورگر تایپ کنید تا به آن دست پیدا کنید و برنامه خاصی برای این کار وجود ندارد. اگر آدرس آی پی را نمی دانید، نگران نباشید. راه های فراوانی برای رسیدن به آن است...
بازیابی کلمات عبور فراموششده با نرمافزارهای رایگان
«امکان دسترسی وجود ندارد!» (ACCESS DENIED) دیدن این جمله برای همه ما ناخوشایند است. مسلما بدترین چیز هنگام ورود به سیستم یا باز کردن یک فایل، دیدن این جمله است. اما این پایان راه نیست. در دنیای مجازی ابزارهای رایگان فراوانی برای پیدا کردن رمزهای عبور فراموش یا پنهان شده وجود دارند. در این مطلب قصد داریم تعدادی از این ابزارها و روش هایی برای غلبه بر این نوع فراموشیها را به شما معرفی کنیم.
شبکههای بی سیم توسط یک مودم / اکسس پوینت / روتر بیسیم کار می کنند و اگر از روتری غیر امن استفاده کنیم، نمی توانیم از استفاده های غیر مجاز جلوگیری کنیم. برای اینکه جلوی نفوذ به شبکه بی سیم را بگیریم به نکاتی که در این مطلب به آن ها اشاره شده، دقت کنید.
امروزه حتی در ایران هم اینترنت ADSL به صورت کالایی ضروری در آمده است و استفاده از آن رو به گسترش است. تعداد زیاد لپ تاپ ها و گوشی های موبایل وای فای هم باعث شده که بسیاری از کاربران ADSL به دنبال استفاده از مودم ها و روترهای بیسیم باشند. ولی متاسفانه بحث امنیت این ارتباطات بیسیم به هیچ وجه جدی گرفته نمی شود.
در چند سال اخیر آن قدر از رسانه های مختلف در باب فواید بانکداری الکترونیک دیده و شنیده اید که نیازی به تکرار مکررات و واضحات نیست. اما طبیعتاً هر دست-ساخته بشری در کنار مزایا،مضررات و همراه با ساده کردن ها، خطراتی هم در پی دارد. فناوری های نوین هم از این قاعده کلی مستثنی نیستند.
بانکداری الکترونیک نیز با مخاطراتی همراه است، کما اینکه بانکداری سنتی هم خطراتی داشت و دارد. حتماً زیاد شنیده اید که پول افراد را پس از خروج از بانک زده اند یا کارت بانک کسی را دزدیده و از آن سوء استفاده کرده اند. پس مسئله بود و نبود خطر نیست؛ آنچه مهم است نحوه مواجهه با آن و آموزش استفاده صحیح از یک فناوری است. در این نوشتار قصد داریم به ۸ نکته ابتدایی برای به حداقل رساندن مخاطرات پیش رو در بانکداری الکترونیک بپردازیم. ادامه مطلب را میهمان نگهبان باشید.
۱. HTTPS Everywhere . همان طور که می دانید وبگردی در محیط دارای ssl بسیار امنتر از وبگردی در میان صفحات معمولی است. این افزونه که برای کروم و فایرفاکس در دسترس است، اطمینان حاصل می کند که ارتباطات شما با بسیاری سایت های مهم، به صورت ssl باشد، در نتیجه احتمال کمتری برای حملات موقع دانلود یا ایجاد حساب های کاربری وجود دارد.
چگونگی جلوگیری از تعقیب ردپای اینترنتی شما توسط گوگل
اگر نگران این هستید که گوگل از اطلاعات فردی شما سوء استفاده کرده، آنها را در اختیار تبلیغاتچی ها و دیگران قرار دهد، راه های زیادی برای خنثی کردن دنبال کننده های وب هست. ولی دقیقا چه چیزی را می توان خنثی کرد؟
با ترفندهای پیشنهادی اینتل برای ساخت یک رمز عبور قوی آشنا شوید
شما چطور یک رمز عبور درست می کنید که در عین قوی بودن، یادآوری اش هم آسان باشد؟ این چالشی است که همه ما با آن روبرو هستیم، چالشی که اینتل را هم که حالا مک آفی را زیر مجموعه خود می بیند، به نصیحت گویی واداشته.
اگر به این صفحه از سایت اینتل مراجع کنید، مجموعه ای از روش ها و راهکارها را خواهید دید که به شما کمک می کنند تا مجموعه رمز های معتبرتری را برای حساب های آنلاین خود انتخاب کنید. البته ما به حسب وظیفه خود، این راهکارها را در اینجا برای شما ذکر می کنیم.
بعد از مرگ ما حساب کاربری گوگل چه می شود؟ راه اندازی سرویس Inactive Account Manager
تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که بعد از مرگ چه اتفاقی برای اطلاعات شما در دنیای آنلاین می افتد؟ شاید هم دلتان می خواهد بعد از مدتی مراجعه نکردن به اکانت تان، از دستش خلاص شوید و اطلاعات آن برای همیشه از بین برود.
روز گذشته گوگل از امکان جدیدی پرده برداری کرد که Account Manager نام دارد و در بخش تنظیمات حساب کاربری گوگل شما قرار گرفته است.
در این بخش می توانید تنظیم کنید در صورتی که طی مدت زمانی مشخص به حساب گوگل تان وارد نشده اید (بین ۳ ماه تا ۱ سال) گوگل به افراد مورد اعتمادی که مشخص کرده اید اطلاع میدهد.
در این بخش می توانید تنظیم کنید که اطلاعات حساب گوگل شما شامل ایمیل ها، پلاس وان و… در اختیار فرد مورد اعتمادی قرار بگیرد و حتی می توان یک متن خودکار هم تعیین کرد که به صورت Auto Reply برای ایمیل های وارده بعد از این زمان کار خواهد کرد و می توانید از آن برای درج وصیت نامه استفاده کنید!
در پایان هم می توانید تنظیم کنید که پس طی مدت مشخصی حساب کاربری شما و اطلاعاتش برای همیشه از گوگل پاک شود.
چقدر در فضای آنلاین امن هستید؟ خودتان را بیازمایید
آیا کامپیوترتان را به گونه ای تنظیم کرده اید که به صورت خودکار به روز رسانی نرم افزارها و آپدیت های امنیتی را کنترل کند؟ آیا تا به حال اسم تان را در موتورهای جستجو تایپ کرده اید که ببینید چه مقدار از اطلاعات شخصی تان به صورت آنلاین قابل دست یابی اند؟ آیا تنظیمات امنیتی و اطلاعات شخصی تان را در شبکه های اجتماعی شخصی سازی و بهینه نموده اید؟
بزرگترین تهدید امنیتی سال 2012؟ تجاوز به حریم خصوصی
طبق نظر پاندا لبز (PandaLabs)، جاسوسی سایبری، همراه با تجاوز به حریم خصوصی و حملات شبکه های اجتماعی با افزایش استفاده از موبایل و تبلت ها روز به روز راحت و سهل تر شده است و در حال تبدیل به منبع اصلی افزایش تهدیدات امنیتی در ماه ها و سالهای آینده است. اما این همه داستان نیست. در ادامه مطلب می توانید لیستی از خطرات امنیتی را ببینید که پاندا لبز برای سال ۲۰۱۲ پیش بینی کرده است.
۱۰ ترفند امنیتی برای حفظ حریم خصوصی دانش آموزان در اینترنت
پنجشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۹
با شروع سال تحصیلی جدید ، دانش آموزان و دانشجویان زمان بیشتری را برای تحقیقات درسی خود در اینترنت سپری می کنند. برخی از مدارس و دانشگاه ها از دانش آموزان می خواهند به جای ارائه تحقیقات و انجام تکالیف روی کاغذ، آنها را به صورت کامپیوتری و یا آنلاین انجام دهند. همچنین آنها می توانند بسیاری از تست ها را به صورت آزمایشی روی اینترنت انجام دهند و سطح علمی خود را محک بزنند. و اما داستان امنیت...
آشنایی با هشت مورد از شیوه های کلاهبرداری در بازایابی اینترنتی
شاید تا کنون به شیوه های ویژه جمع آوری بازدید کننده برای سایت خود و کسب درآمد از این طریق فکر کرده باشید. در این مقاله هر چیزی که پیش از هر گونه تصمیم گیری در این خصوص باید بدانید، توضیح داده شده...
تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان Complex world
of viruses و
آدرس totw.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.